SUNAȚI-NE
0725256666
E-MAIL
Contact@sirgrup.ro
ORE DE LUCRU
Luni. - Viner. 9AM - 17PM

Portfolio

Ansamblul Rezidențial Fundeni Tower

Ansamblul Rezidențial Fundeni Tower dispune de o amplasare excelentă în București, sectorul 2, pe șoseaua Fundeni, nr. 159 și oferă locatarilor acces facil către toate mijloacele de transport în comun. La nemijlocita apropiere de Complex este Spitalul clinic Fundeni, se află benzinărie Mol, de asemenea nu departe sunt restaurante, este parcul Motodrom Fundeni și o baza sportivă.

Apartamente 2 camere 400 EURO

Apartamentele sunt finalizate in anul 2019 si sunt complet mobilate si utilate. Se inchiriaza cu dotari de lux pentru a spori confortul viitorilor chiriasi.

Apartamente 3 camere 500 EURO

Apartamente elegante cu 3 camere, 2 grupuri sanitare, balcon inchis, situate la etajele 6-11 din 13 si au o suprafata utila intre 67-73 mp, cu vedere panoramica, superba. cu finisaje calitativ superioare, cu dotatari de ultima generatie, cu bucatarie si baie utilate, 4 lifturi dintre care 2 de capacitate mare.

Apartamente 4 camere 600 EURO

Apartamente elegante cu 4 camere, 2 grupuri sanitare, balcon inchis, situate la etajele 6-11 din 13 si au o suprafata utila intre 78-83 mp, cu vedere panoramica, superba. cu finisaje calitativ superioare, cu dotatari de ultima generatie, cu bucatarie si baie utilate, 4 lifturi dintre care 2 de capacitate mare.

SPATII BIROURI

Ansamblul Fundeni Tower beneficiaza de o pozitionare excelenta, fiind in apropiere mijloacelor de transport in comun. Spatiile oferite spre inchiriere fiind unele extrem de generoase.Suprafata totala a acestora fiind potrivita pentru firme care doresc sa isi mareasca spatiul de lucru intr-un imobil nou construit cu cele mai bune finisaje.
Categories
has been added to the cart. View Cart